Hoppa till innehåll

Köpvillkor

Allmänt

För att handla hos oss (Råsunda Trafikskola), måste du vara myndig. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen eller slutsålda artiklar samt förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra försäljningsvillkor och samtycker till att uppgifter om namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-postadress registreras i vårt kundregister.

 

Personuppgifter

För att kunna handla hos oss krävs att du fyller i de uppgifter som efterfrågas (namn, adressuppgifter och e-postadress samt vid fakturaköp: personnummer).

Uppgifterna kan också komma att användas för vår marknadsföring, t ex för utskick av erbjudanden, om du har angett att du vill ha det.

Vilka personuppgifter behandlar vi och hur använder vi dina personuppgifter? Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på Webbplatsen genom cookies i syfte att administrera dina köp och fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. De personuppgifter som VI behandlar är ditt personnummer, namn, postadress, kön, e-postadress, köp-, betal- och orderhistorik, betal- och kreditkortsnummer, IP-adress och telefonnummer.

 

Uppgifterna kan även användas för identifikation, direktmarknadsföring, kundundersökningar, nyhetsbrev samt för statistikändamål. Uppgifterna kan också användas för utskick per post, sms och e-post samt för marknadsföring och information via telefon, om du inte invänt mot detta. Du kan när som helst kontakta oss för att avbryta marknadsföring mot dig som kund.

 

Ditt personnummer kommer att behandlas i samband med köp på grund av att betalnings- och kreditföretag behöver ditt personnummer i kreditupplysningssyfte. Personuppgifterna hanteras i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Uppgifterna kan även användas för identifikation, direktmarknadsföring, kundundersökningar, nyhetsbrev samt för statistikändamål. Uppgifterna kan också användas för utskick per post, sms och e-post samt för marknadsföring och information via telefon, om du inte invänt mot detta. Du kan när som helst kontakta oss för att avbryta marknadsföring mot dig som kund. Ditt personnummer kommer att behandlas i samband med köp på grund av att betalnings- och kreditföretag behöver ditt personnummer i kreditupplysningssyfte.

 

Ångerrätt

Ångerrätt gäller inte för digitala produkter som laddas ner eller används online, t.ex. e-böcker, ljudböcker eller online böcker. Digitala produkter klassas som en tjänst som inte kan återlämnas då det är en så kallad direktkonsumtion. Ett köp måste registreras innan man kan får tillgång till e-bok och teorifrågor online.

Är du konsument, så har du förutom ovanstående tjänster rätt att inom 14 dagar från köp av tjänst meddela oss att du ångrar köpet.

 

Reklamation

Om du upptäcker något fel och vill reklamera köpet, gör du det enklast genom att kontakta oss. Handlar du i egenskap av företag skall reklamation ske senast inom 30 dagar från leveransdagen. Handlar du i egenskap av konsument skall reklamation istället ske inom 14 dagar. Du skall dock meddela oss inom skälig tid från det att du märkt felet eller borde ha märkt felet. Vi godtar alltid meddelanden om reklamation som sker inom två månader från att du har köpt tjänsten.

 

Om du har beställt en tjänst och vi inte kan leverera

Om kurser och körlektioner inte kan erbjudas, återbetalas tjänsterna fulla pris till det kontokort som du angett vid betalningen.

 

Betalning

Hos oss kan du välja på följande betalningsalternativ:

 

• Kortbetalning • Fakturabetalning • Delbetalning

 

Väljer du betala direkt kan du välja att betala från bankkonto eller kort. Tjänsten stödjer även återkommande betalningar och prenumerationer för enklare betalning i framtiden.

Väljer du som kund att betala med bankkonto dras pengarna från ditt valda konto 1-2 bankdagar efter behandlad/skickad order. Väljer du kortköp reserveras pengarna på kortet direkt och dras efter att ordern skickats från vår E-Handel. Produkter som eventuellt är slut debiteras du inte för. Justeringar kan dröja upp till tre bankdagar.

Råsunda Trafikskola
08-89 34 34
Råsundavägen 176, 169 36 Solna
Vi accepterar
Du kan även betala direkt i vår butik
Swish
123 296 79 82
Bankgiro
5396-2130
Copyright © 2022
Råsunda Trafikskola AB
559223-2077